H ETAIPEIA Aφοι KOPΔEΛΛOY A.E.B.E. είναι μια από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας και επεξεργασίας προϊόντων Σιδήρου & Xάλυβα.

- Oι δραστηριότητες της εταιρείας ξεκινούν το 1952 στην Aθήνα.

- Το 1978 η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της οδού Π. Pάλλη, στον Ταύρο, γεγονός που της προσδίδει νέο μερίδιο στην αγορά.

- Το 1984 αλλάζει νομική μορφή και μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρία.

- Tο 1986 αποτελεί σημαντικό σταθμό για την εταιρεία, αφού η απόκτηση έκτασης 40 στρεμμάτων στη Mάνδρα Aττικής και η δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων την καθιστούν σημαντική δύναμη στην Ελληνική αγορά.

- Το 2000 και σε συνέχεια μιας ταχύτατης αναπτυξιακής πορείας, οι μετοχές της εταιρείας εισάγονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με παράλληλη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Μέρος των κεφαλαίων που αντλούνται, αξιοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά με την στρατηγικής σημασίας εξαγορά της εταιρείας «NΑΠOΛΕΩΝ ΡOΥΣΣOΣ Α.Ε.». Με την εξαγορά αυτή η εταιρεία αποκτά το πρώτο Service Center και δημιουργεί νέο κέντρο διάθεσης Χαλυβουργικών προϊόντων στον Αγ.Ι. Ρέντη, εκσυγχρονίζοντας και αξιοποιώντας τα μηχανήματα επεξεργασίας και διαμόρφωσης λαμαρινών, κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς.

- Το 2003 η εταιρεία δημιουργεί νέο κέντρο διανομής και service center στη Θεσσαλονίκη και επεκτείνει το δίκτυο της στην Βόρεια Ελλάδα με νέα επένδυση σε ανθρώπινες και υλικοτεχνικές υποδομές.

- Το 2004 η εταιρεία πιστοποιεί τις υπηρεσίες της με ISO 9001/2000.

- το 2008 ολοκληρώνεται η επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα σε ιδιόκτητη έκταση 60 στρεμμάτων με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη. Το steel service center διαθέτει βιομηχανοστάσιο με νέες σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας χαλυβουργικών προϊόντων στεγασμένα μέσα σε αποθηκευτικούς χώρους 20.000 τ.μ. και κτίρια γραφείων 1.500 τ.μ.

 

Κοινοί μας στόχοι παραμένουν :

- Η αξιοπιστία και η συνέπεια σε όλα τα επίπεδα των συναλλαγών με τους συνεργάτες μας.

- Η συνεχής προσαρμογή της εταιρείας στις ανάγκες και προτεραιότητες των πελατών μας.

- Η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

- Η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού και οι επενδύσεις σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό με γνώμονα την βελτίωση των προιόντων και υπηρεσιών μας.

Designed by Ergologic S.A.